Sposób przygotowania

Brokuł ugotować, ostudzić, rozdzielić na różyczki. Fetę i ogórki należy pokroić w kostkę, dodać do brokułów. Fasolę odsączyć z zalewy, jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę i dodać do reszty. Majonez i jogurt zmiksować. i wymieszać ze składnikami sałatki. Na koniec dodać soli i pieprzu i jeszcze raz wymieszać. Słonecznik uprażyć na patelni, odłożyć na ręcznik papierowy aby odciekł tłuszcz. Sałatkę przysypać warstwą słonecznika i można podawać na stół.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    ciekawe jak to smakuje?
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    też jestem ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !