Sposób przygotowania

Jaja ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem, starannie wymieszać. Dodać bakalie i wymieszać z ciastem, wyłożyć wszystko do wąskiej blachy i piec ok. 45 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bez tłuszczu jeszcze nie piekłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię keks
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fajny przepis, duży plus za to, że bez tłuszczu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam fajny
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    robiłam ostatnio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam keksy z dużą ilością bakalii
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !