Sposób przygotowania

Na samym początku trzeba ugotować Bulion lub wcześniej ugotowany rosół oraz gotować około 30 min. włoszczyznę następnie wywar z warzyw należny dodać do rosołu / bulionu. gotować dodać troszkę śmietany cukru soli pieprzu do smaku . W miedzy czasie trzeba ugotować ryz . Na samym końcu gdy zupa się zagotuje dodać sok z wyciśniętych cytryn. Podawać z ryżem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    no no, ładnie wyszło a ponoć faceci nie potrafią ;) :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    oj Potrafią potrafią i to nie jedno :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Nigdy nie jadłem ale skoro taki prosty przepis to niebawem sprawdze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    osobiście Uwielbiam ta zupę bardzo polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    bardzo oryginalna zupa, muszę kiedyś spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Muszę to zrobić!! :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    nooo, pięknie, odmienna ale możne być całkiem dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super Fotka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    bardzo ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    hhhmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    hhhmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    dziękuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo ciekwa ta zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !