Sposób przygotowania

Mięso ugotować w osolonej wodzie i pokroić na paseczki. Szparagom odciąć twarde końce, pokroić na kawałki o dł. ok 4cm. Wrzucić do wrzątku na ok 5min. Cytryny rozdrobnić, makaron gotować ok 10min. Śmietanę i masło zagotować. Dodać rozdrobnioną cytrynę wraz z sokiem, kawałki kurczaka i szparagi, doprawić solą. Makaron wrzucić do garnka z sosem, dodać gałkę muszkatołową i pieprz.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pomysłowe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !