Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab w miodowo-musztardowej panierce

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlety schabowe 2sztuki
miód 3łyżki
musztarda 3łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Schab w miodowo-musztardowej panierce

Oprószone solą i pieprzem kotlety obtaczamy w miodzie wymieszanym z musztardą (1:1) a potem w bułce tartej. Smażymy na sklarowanym maśle z obu stron. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 04.11.2013 09:54
lubię taki schab
traktorek 28.06.2011 15:01
ciekawe
magical66 19.11.2010 17:13
lubie
Magdalena80 06.11.2010 15:55
musi być pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak