Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muszle nadziewane pieczarkami i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron muszle 1/2 opakowania
pieczarki 40 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 sztuki
feta 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Muszle nadziewane pieczarkami i fetą

Pieczarki, cebulę siekamy i dusimy.
Makaron gotujemy w osolonej wodzie all dente. Nadziewamy go pieczarkowym farszem oraz do każdej dajemy kostkę sera feta. Zapiekamy w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym oliwą, polewając makaron dowolnym ulubionym sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 01.11.2010 22:03
Rewelacyjne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak