Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z żółtkami i cukrem pudrem.Dodać sok i skórkę z cytryny,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wymieszać.Na końcu dodać ubite białka,wymieszać i wylać do formy babkowej wysmarowanej margaryną i wysypanej bułką tartą.Piec około 40 min w 160 st.Cukier puder wymieszać z sokiem i polać lukrem zimną babkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale fajna babka,cytrynowa moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowicie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    tak mnie kusi, ją zrobić ! dodaje do ulubionych ;)))
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pięknie ci wyszła z formy - śliczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale pyszne ciacho!! Mogę się poczęstować...?? ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ja też bym kawałeczek zjadła:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    piękna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    kusi swoim wyglądem.... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Super babeczka!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna i cudna babka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    lubię pok każdą postacią babki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    ślicznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !