Sposób przygotowania

Pokroić schab na porcje i podpiec na ruszcie. Wymieszać sos sojowy, dżem, sok z pomarańczy i cytryny, roztarty czosnek, imbir, pieprz. Do tego sosu włożyć podpieczony schab, dusić na słabym ogniu ponad pół godziny; jeśli sos wyparuje, dodać nieco gorącej wody. Podawać na zimno, przybrać plasterkami cytryny i pomarańczy. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !