Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchew na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 0,5 kg
mąka 1 łyżka
masło 1 łużka
śmietana 1 łyżka
cukier, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Marchew na gorąco

Marchewkę pokroić w kostkę, wrzucić do garnka, zalać wodą. Dodać cukier i sól i gotować do miękkości. Masło roztopić, dodać mąkę i śmietanę, wymieszać i dodać ją do marchewki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 03.02.2014 08:46
taką najbardziej lubię
ronald88 20.07.2012 17:47
super
fictor123 12.03.2012 07:37
lubie
Kuchareczekjeden 15.11.2011 10:55
smaczniutka
Teresa19 04.11.2011 08:59
dobra
PaniMISIOWA 06.08.2011 09:44
moja ulubiona!
Ania67 15.05.2011 10:18
Aż ślinka cieknie:)
Tika4444 08.12.2010 09:21
super
Małgorzata113 01.11.2010 08:58
wygląda pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak