Sposób przygotowania

NA blachę kładziemy biszkopty. Do miski przekładamy ser. Galaretki żółte rozpuszczamy w 1 szklance wody, po wystygnięciu dodajemy do sera i mocno mieszamy najlepiej mikserem. Dodajemy rodzynki lub inne bakalie. Wykładamy ser na biszkopty. Galaretkę czerwoną rozpuszczamy w 0,5 l wody. Na ser układamy połówki brzoskwiń i zalewamy to galaretką czerwoną gdy już zacznie tężeć. Gotowe

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    uwielbiam ten sernik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubimy sernik na zimno,który można zrobić bardzo szybko
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !