Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na pół, smarujemy majonezem, kładziemy na to sałatę lub kapustę pokrojoną w paski lub całe liście, na to cebula pokrojona w kostkę. Ugotowaną frankfruterkę kładziemy na cebulce i dorzucamy ogórek pokrojony w plastry i pomidor. Polewamy ketchupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    przeważnie robię z parówką,,pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Parówki są fu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też robię z parówkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Z parówką nie lubię,spróbuję z frankfruterką.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !