Sposób przygotowania

Ciasto francuskie podzielić na trójkąty, na każdym kłaść łyżkę nutelli i zwijać jak rogaliki. Piec w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam,aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    moje ukochane ciasteczka :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    na pewno są pyszne
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Prosty a jaki smakowity pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    uwielbiam je,ale wole z dzemem:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a ja lubię i z dżemem i z nutellą
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    fantastyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ulubione śniadanie moich dzieci
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ulubione śniadanie moich dzieci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !