Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska na sosie z gulaszu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1 główka
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
pieczarki 6 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
przecier pomidorowy 1 łyżka
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
Ziele angielskie mielone Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska na sosie z gulaszu

Jeśli został w domu sos z gulaszu albo strogonowa… to….można wkroić do niego główkę kapusty włoskiej i dolać wody( w zależności od ilośći kapusty). Dokroić do tego, dwie papryki, 6 pieczarek, dodać dużą łyżkę przecieru pomidorowego, 3 ząbki czosnku. Doprawić ziołami: zielem angielskim, liściem laurowym i gotować do miękkości. Doprawić sola, pieprzem, papryką słodką w proszku i nic się nie zmarnuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 02.07.2012 19:34
bardzo smaczne jedzenie
Ewelina38 25.05.2012 13:19
rewelacyjne jedzonko, zjadłaby teraz takie z wielkim apetytem
Sylwia88 04.03.2011 09:27
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak