Sposób przygotowania

Jeśli został w domu sos z gulaszu albo strogonowa… to….można wkroić do niego główkę kapusty włoskiej i dolać wody( w zależności od ilośći kapusty). Dokroić do tego, dwie papryki, 6 pieczarek, dodać dużą łyżkę przecieru pomidorowego, 3 ząbki czosnku. Doprawić ziołami: zielem angielskim, liściem laurowym i gotować do miękkości. Doprawić sola, pieprzem, papryką słodką w proszku i nic się nie zmarnuje.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne jedzonko, zjadłaby teraz takie z wielkim apetytem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !