Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pigwówka

3.0
(16)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 80 dkg
spirytus 1 l
miód 60 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pigwówka

Pigwę zalać miodem i odstawić na 3 tygodnie. Następnie zlać i dodać spirytus.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 07.12.2010 22:59
muszę spróbować
Magdalena80 07.12.2010 22:55
bardzo dobre
Katarzyna/kate1980 01.11.2010 07:38
uwielbiam tę nalewkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak