Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4 sztuki
ser śmietankowy 40 dag
przyprawa do twarożku 2 łyżeczki
koperek 1/2 pęczek
śmietana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana serem

Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne. Ser mieszamy z przyprawą do twarożku, śmietaną i posiekanym koperkiem. Ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełniamy paprykę. Podajemy z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 13.02.2012 19:37
ciekawy pomysł :)
Niunia 01.02.2012 13:29
ciekawe
oliwkowa
oliwkowa 31.10.2010 23:23
Smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak