Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia faszerowana mięsem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z łopatki mielone 50 dag
jajko 1 sztuka
sól do smaku
cukinia 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana mięsem

Cukinię myjemy, przekrawamy na pół. Wydrążamy pestki. Mięso mielone wyrabiamy z jajkiem oraz przyprawami. Nadziewamy cukinie. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 30-35 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 20.10.2013 14:02
Też robię cukinię faszerowaną.
Dariusz8 03.06.2013 14:39
Smaczna cukinia.
Justyna223 25.06.2011 00:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak