Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 3
ogórki kwaszone 5
papryka żółta 1
cebule 2
majonez czosnkowy
sól, pieprz
kapusta pekińska 1 średnia główka

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska do obiadu

Warzywa kroimy w kostkę, kapustę w paski, mieszamy, dodajemy majonezu, sól i pieprz. Można dołożyć łyżeczkę ostrej musztardy. Najlepiej smakuje po jakiejś godzinie od przyżądzenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 24.04.2011 22:43
często taką robię, jest pycha
Mysiunia 26.03.2011 09:24
swietna!
anemon 17.03.2011 07:13
Pekińska w nowej odsłonie. Smakowity zestaw witamin,
Teresa19 10.03.2011 08:24
W takiej wersji jeszcze nie jadłam.
Angelika10 06.03.2011 22:44
Świetna
matii6 03.02.2011 19:07
jak dla mnie to super składniki
Agnieszka140 04.01.2011 16:12
ciekawa sałatka
Ewa111 17.11.2010 12:37
bardzo fajna sałatka
alaaa 12.11.2010 20:43
świetna,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak