Sposób przygotowania

Świeże rybki trzeba wypatroszyć i oczyścić oraz oskrobać (w moim domu zajmuje się tym mąż). Potem kroimy na kawałki i mieszamy w misce z przyprawami oraz pokrojoną cebulką. Następnie odstawiamy na jakiś czas (moje stały 2 godzinki) by przeszły przyprawami. Obtaczamy w mące i smażymy na oleju z obu stron.
Na zdjęciu ryby: tołpyga i lin (lina nie skrobiemy).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie rybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !