Sposób przygotowania

Ugotować ryż. szpinak obgotować, odcedzić i posiekać. Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucić posiekaną cebulę i czosnek, zrumienić razem z garam masalą. Wrzucić szpinak, przesmażyć. Wkruszyć biały ser, przyprawić solą i pieprzem. Sosem szpinakowym polać ryż.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nie jadlem nigdy szpinaku ale twoje danie wygląda bardzo apetycznie i chętnie bym sie na nie skusil:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    zielono mi :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zielone danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    na pewno spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bomba witaminowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne danie!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    zielono
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajna wersja,tak nie jadłam,a szpinak lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !