Sposób przygotowania

Szparagi pokroić na drobne kawałki, pora na plasterki. Do garnka wlać bulion, wrzucić migdały, szparagi, por i masło. Gotować ok. 2,5h. Zmiksować, dodać śmietanę, doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować do momentu wrzenia. Udekorować płatkami migdałów.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    musi być dobre
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekway pomysł z tymi szparagami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !