Sposób przygotowania

Szparagi gotować przez ok 5min, odcedzić. Ogórka umyć, obrać i pokroić w kostkę. Wymieszać oliwę, ocet winny i pieprz. Rukolę opłukać, osączyć, ułożyć na talerzach. Na rukoli rozłożyć szparagi, łososia w plasterkach i ogórki. Podawać z cząstkami cytryny, polać wcześniej zrobionym sosem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne pyszności....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrrrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    Bardzo smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !