Sposób przygotowania

Awokado dzielimy na pół, wyciągamy pestkę i obieramy ze skóry. Miąższ kroimy w drobną kostkę.

Pomidora kroimy na cztery części, wycinamy i odrzucamy gniazdo nasienne, a pozostałą część kroimy w kosteczkę.

Awokado mieszamy z pomidorami, skrapiamy sokiem z cytryny i mieszamy ze śmietaną.
Na koniec próbujemy i ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy jako dip do nachos.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zachęcające!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !