Sposób przygotowania

Łososia oddzielamy od skóry, kroimy na kawałki i miksujemy w blenderze na niejednolitą masę.

Cebulę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę i ewentualnie mielimy w blenderze (każdy składnik osobno).

Z łososia formujemy „miseczkę”, w środek której delikatnie wkładamy żółtko, tak żeby się nie rozpadło. Po bokach układamy cebulkę i ogórka. Całość posypujemy szczyptą pieprzu do smaku.

Przed zjedzeniem mieszamy wszystkie składniki na talerzu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Prezentuje sie świetnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    uwielbiam, wygląda extra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne i apetycznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Alez by sie zjadlo!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pychota-palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie jAdlem
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo go lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pyszne i bardziej bezpieczne niż wołowina!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !