Sposób przygotowania

Na brzegu każdego naleśnika kładziemy plaster żółtego sera, a na nim parówkę. Całość zwijamy. Wewnętrzną stronę brzegu naleśnika smarujemy jajkiem, żeby nie rozwijał się przy smażeniu.

Zwinięte naleśniki kładziemy na rozgrzaną patelnię brzegiem do dołu, a następnie podsmażamy z każdej strony.

Podajemy z sosem powstałym ze zmieszania ketchupu z majonezem.

*Naleśniki można również zamoczyć w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Dzięki temu naleśniki będą miały chrupiącą panierkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Też takie robię, parówki są lepsze w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    tez takie robię, pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowicie wyglądają ! !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Chyba wolałabym zjeść naleśnika z czymś innym - czymś słodkim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !