Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć we wrzątku i odstawić na godzinę.Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.Schab natrzeć solą , pieprzem,posiekanym majerankiem. Skropić oliwą i odstawić do lodówki na 4 godziny.Schab obsmażyć z wszystkich stron, następnie upiec go w temperaturze 200 stopni - 1 godzinę.Cebulę posiekaną zeszklić na maśle.Śliwki rozmrozić , pokroić na ćwiartki.Dodać fasolkę i śliwki, podsmażyć razem. Doprawić do smaku , solą , pieprzem i cukrem.Schab pokroić na porcje.Na fasolce układamy schab, podajemy.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię takie jedzonko!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Bardzo dobre.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Hi,hi.... ślimaki zamieniły się w śliwki.... ale przepis fajny!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !