Sposób przygotowania

Białka dokładnie ubić na sztywną pianę.
W trakcie ubijania dodawać po jednym żółtku.
Dalej ubijać i dodawać po łyżce cukru.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać do masy jajecznej i delikatnie miksować.
Na sam koniec dodać zmielone orzechy, bułkę tartą i bardzo delikatnie wymieszać.
Piekarnik nastawić na termoobieg na 150 stopni i piec biszkopt przez 40 minut.

Komentarze

  • 6
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    chyba zrobię :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    polecam, pięknie wyrasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    i do tego jakiś pyszny kremik....mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !