Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
majonez 1 łyżka
ser żółty 5 dag
rzeżucha 1 łyżka
sól czosnkowa do smaku
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół. Wyciągamy żółtka. Żółtka miksujemy z tartym serem, majonezem. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dodajemy rzeżuchę. Napełniamy jajka. Układamy na liściach sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 02.04.2012 18:56
super jajka w sam raz teraz na święta
Adamorek 10.09.2011 12:24
wyśmienite jajeczka
Małgorzata113 31.10.2010 08:44
świetne sa jajka faszerowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak