Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowa pekinka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt srednia
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
jogurt grecki 1 op duże
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa pekinka

Kapustę poszatkować.
Cebulę i paprykę obrać, umyć i pokroić w paski.
Dodać jogurt.
Wszystko wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 14.09.2011 23:12
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak