Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną kroimy. Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach, ale tworząc długie paski. Ogórka kroimy w plasterki. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy do smaku i podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam taką surówkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię taką surówke do obiadu jest pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    moja ulubiona surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna i zdrowa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    też ją często robię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !