Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHRUPIĄCE KOTLECIKI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 0,5 kg
bułka czerstwa 1 szt
mleko 3\\4 szkl
cebula 1 szt
jaja 1 szt
natka pietruszki
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: CHRUPIĄCE KOTLECIKI

Bułkę namoczyć w mleku,odcisnąć
Filety i bułkę zemlec
cebulę drobno posiekać i zrumienić na
oleju.Dodać cebulę jajko natkę drobno posiekaną wszystko razem wymieszać
doprawić do smaku.
uformować kotleciki,panierować w tartej bułce.Smażyć na dość dużej ilości oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 30.06.2012 21:28
Mmmiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak