Sposób przygotowania

Cukinię czyścimy , kroimy wzdłuż najlepiej cienkie paseczki gotujemy minutę w osolonej wodzie , odsączamy. Mięso kroimy w grube plastry i smażymy z olejem i masełkiem z obu stron, tłuszcz łączymy z winem i to trzeba zagotować . Następnie włóż zielony pieprz i posól. Sos gotujemy na małym ogniu , wlewamy potem śmietanę . Medaliony zawijamy w plastry cukinii i przekładamy z sosem na talerze . Jeśli danie jest gotowe to dekorujemy ładnie gałązkami rozmarynu

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !