Sposób przygotowania

Cukinię obrać, wydrążyć miąższ, umyć, pokroić w słupki lub talarki.W miseczce ubić jajko, posolić, popieprzyć.Cukinię posolić i maczać w jajku i w bułce tartej pikantnej Prymat. Nastepnie kłaść na rozgrzany na patelni olej.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    uwielbiam cukinię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !