Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwone puree

4.0
(24)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki
masło
śmietana
koperek
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwone puree

Ziemniaki wg potrzeby obrać i ugotować, a praktycznie rozgotować. Odsączyć, dodać trochę śmietany, dosyć dużo masła i koperek.Wymieszać na jednolita masę. Dodać ketchup i wymieszać. Podawać do obiadu.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 04.09.2012 18:45
jak dla mnie super połączenie
tomek18 10.05.2012 08:06
fajny pomysł:)
zuzanna_z 23.04.2012 12:18
ciekawe
cukiereczek 29.03.2012 09:09
super
Agnik 13.03.2011 09:40
fajny pomysł
Kate131 02.11.2010 08:21
Smak jakby pomidorowy, zależny od ketchupu - pikantny czy łagodny.
polly66 02.11.2010 07:20
z ketchupem to nie robiłam. jakie to w smaku tak mniej więcej ?
krzyniu1984 01.11.2010 07:33
pomysłowe
stokrotka 31.10.2010 20:07
Spróbuję jutro
SYLWIA63 31.10.2010 19:57
ładne
mehia 31.10.2010 17:38
apetyczne :)
anja3107 31.10.2010 08:10
smaczne
iwa643 31.10.2010 07:28
fajne
Margo1 30.10.2010 15:37
Też smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak