Sposób przygotowania

na margarynie smażymy pokrojoną w kostke cebulke, nastpenie wkladamy do niej poporjowane zeberka i dusimy, dolewamy szklanke wody i doprawiamy przyprawą do zeberek i pieprzem. Ewentualnie zamiast gotowej przyprawy mozna dac troche majeranku, bazyli, ziele angielskie i listek laurowy (soli czy jarzynki raczej nie dajemy na poczatku, gdy takie zeberka są juz słone i w trakcie duszenia nabierze odpowiedniego smaku. Zeberka dusimy przez ok 30 minut. Podajemy do obiadu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Od razu nabrałam chęci.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo ładnie ci to wyszło i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To jest sposób na szybki obiad !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monciasz

    dawno nie jadłam żeberek, trzeba będzie zakupić i zrobić taki pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    suuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    żeberka są świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !