Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń wiśniowo-waniliowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 op.
kompot wiśniowy 0,5 l.
cukier do snaku

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń wiśniowo-waniliowy

Przyrzadzić jak na opakowaniu tylko ze zamiast mleka dajemy kompot.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 09.11.2010 18:33
a ja próbowałam, tylko ze sokiem nie z kompotem i jest swietny!!
bami 08.11.2010 14:47
Muszę przyznać, że ten przepis mnie zadziwił. Jakoś budyń bez mleka mi nie pasuje, aczkolwiek chyba wypróbuję i zobaczę co z tego wyjdzie :)
kuklik 03.11.2010 21:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak