Sposób przygotowania

Filety podziel na połówki,natrzyj solą i pieprzem.Cytryny sparz,zetrzyj skórkę,wyciśnij sok.Skórkę i sok wymieszaj z oliwą,posmaruj mięso,zawiń w folię spożywczą i wstaw na godziną do lodówki.Fetę pokrusz,wymieszaj z posiekaną papryką i oliwkami oraz bazylią.Przypraw do smaku solą i pieprzem.W każdym kawałku mięsa natnij głęboką kieszeń,napełnij ją farszem,zepnij wykałaczką.Piecz 30min. w temperaturze 190stopniC,często smarując marynatą.Podawaj z brązowym ryżem i marynatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !