Sposób przygotowania

Ser wymieszać ze śmietaną, z cukrem waniliowym i rodzynkami. Rozłożyć na cieście francuskim. Zwinąć na roladę. Zapiekać wg. przepisy na opakowaniu ciasta. Pychotka !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Szybki i pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię ciasto francuskie, własnie za ten ekspresowy czas przygotowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to takie expresowe ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    robię podobne tylko zamiast rodzynek dodaję żurawinę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !