Sposób przygotowania

Ciasto I:
Zmiksować jajka z cukrem, doać resztę składników, miksować.Upiec biszkopt w dużej formie - ok.40 min. w 180 \'C.
Ciasto II:
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, resztę produktów, ponownie ubić.Przlać na blachę i piec na złoty kolor ok.30 min.
Masa:
Mleko, cukier, budyń, mąkę i żółtka wymieszać i ugotować budyń.Wystudzić.Rozetrzeć margarynę na puch.Dodać budyńi i kawę.Zmiksować aż powstanie puszysta masa.
Przełożenie:
Ciasto I -> Masa -> Ciasto II -> Masa -> Ciasto I -> Polewa

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ale słodkie ciasto.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Smacznie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !