Sposób przygotowania

*Resztki ciasta francuskiego pozostałe po innych wypiekach

Pozostałe fragmenty ciasta kroimy niedbale w różne kształty np. trójkąty, kwadraty, trapezy itd. Układamy na blasze w niewielkich odstępach i pieczemy w piekarniku do czasu zarumienienia (kilka minut).

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    apetyczne te ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł a ja zawsze ponownie zagniatam teraz będę wiedziała co zrobić
  • 4
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam ciasto francuskie w każdej postaci
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam ciasto francuskie w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pomysłowe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pzsynie wzglda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !