Sposób przygotowania

Wiśnie myjemy, drylujemy i wkładamy do słoików. Zalewamy wodą, dosypujemy ok. 5 łyżek cukru na słoik. Pasteryzujemy ok. 15 min. Zimą dodajemy owoce do ciast i deserów. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też takie robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super do deserów
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne do ciast,,
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię takie wiśnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    do deserów super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię wyjadać takie wisienki;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !