Sposób przygotowania

Marchew i cebulę dusimy z olejem, dodajemy grzyby i przecier pomidorowy, na końcu ogórki kiszone. Wszystko z przyprawami poddusić. Włożyć do słoików, gotować ok 1h. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takich jeszcze nie próbowałam!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szkoda że już po grzybach
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś nowego,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Takich jeszcze nie widziałam, wyglądają kusząco:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo interesujący pomysł- szkoda ,że się sezon skończył na grzyby...poczekamy z przetestowaniem do przyszłego roku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !