Sposób przygotowania

Buraki myjemy, gotujemy niezbyt miękko. Obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Kapustę szatkujemy. Cebulę dowolnie kroimy. Wszystkie warzywa dokładnie mieszamy. Zalewamy zalewą. Mieszamy. Wkładamy do słoików. Pasteryzujemy.
Zalewa: ok. 35 – 40 min. gotujemy 2 szkl. wody, ¾ szkl. octu, ½ szkl. cukru. SMACZNEGO

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ma bardzo ładny kolor :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna musi być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    W takim zestawieniu jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też takie robię!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !