Sposób przygotowania

Ziemniaczki gotujemy. Po ugotowaniu odcedzamy i gnieciemy ziemniaki dodając masło i siekany szczypiorek. Wszystko mieszamy. Cebulę obieramy i kroimy na paski. Podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem. Ziemniaczki formujemy w kulki na talerzu i obok nich kładziemy podsmażoną cebulkę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    smacznie wyglądają
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo dobre-próbowałam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyglądają wspaniale
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !