Sposób przygotowania

Ziemniaczki gotujemy. Po ugotowaniu odcedzamy i gnieciemy ziemniaki dodając masło i siekany szczypiorek. Wszystko mieszamy. Cebulę obieramy i kroimy na paski. Podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem. Ziemniaczki formujemy w kulki na talerzu i obok nich kładziemy podsmażoną cebulkę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mniam i tyle
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają,też takie lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !