Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem i ogórkiem xielonym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
średnie pomidory 3
łyżki majonezu 3
sól do smaku
ogórek zielony 1 długi

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem i ogórkiem xielonym

Kapuste kroimy. ogórek obieramy ze skóry i kroimy w kostkę. Pomidor parzymy wrząca wodą i obieramy ze skórki i też kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy dodając majonez. Przyprawiamy sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 19.01.2012 15:25
robię bardzo podobna
buksiak12 23.08.2010 13:50
ciekawy przepis
Dorota71 23.08.2010 13:13
super przepis
Emilia22 23.08.2010 12:39
mniam mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak