Sposób przygotowania

Rozgrzewamy piekarnik na najwyższym poziomie. Ziemniaki myjemy pod bieżącą wodą (nie obieramy!). Po umyciu kroimy każdy ziemniak na połowę. Kładziemy je albo na blaszkę albo na ruszt. Najlepiej wbić patyczek i sprawdzić czy są upieczone (muszą być miękkie!). Spożywamy je tak samo jak ziemniaki z ogniska (z masłem i solą). Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Często robię pieczone ziemniaki bo mają duże wzięcie:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !