Sposób przygotowania

Dokładnie myjemy pierś z kurczaka, następnie tłuczkiem rozbijamy ją. Na talerzu rozbijamy jajka doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Następnie pierś obtaczamy w jajku, na drugim talerzyku wysypujemy mąkę i obtaczamy pierś. Wrzucamy pierś na patelnię na rozgrzany olej i pieczemy do złotego koloru.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    tradycyjnie i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    proste i smaczne danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniamik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    git
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    najczęściej robione przeze mnie kotlety:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !