Sposób przygotowania

Rozmrożone filety skrapiamy sokiem z cytryny. Po 10-15 minutach solimy, posypujemy pieprzem i estragonem. Kroimy na kawałki, dodajemy białą częśc dymki w plastrach , oliwę i kilka wiórków masła , wstawiamy do piekarnika na 180 C na 15-20 min. Potem dodajemy pokrojone ogórki i pomidory oraz koperek i szczypior z dymki, wlewamy bulion i białe wino i wstawiamy jeszcze na 15 minut. Po tym czasie ryba powinna być gotowa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ciekawe danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaka różnorodność !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    w sam raz na dzisiejszy obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wygląda zachęcająco
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne, lekkie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    brzmi zachęcająco:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !