Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z barszczykowych warzyw

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dwie łyżki oliwy
lyżka kwasu burakowego
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z barszczykowych warzyw

Warzywa, na których gotujemy barszcz można wykorzystać do smacznej i o pięknym kolorze sałatki. Buraczki, marchewki i pietruszkę z barszczu studzimy, kroimy na ładne kawałki, doprawiamy solą i pieprzem oraz oliwą i kwasem burakowym ( jest w moich przepisach) lub octem winnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 10.10.2013 15:56
warzywka warto jeść a przede wszystkim nie wolno marnować jedzonka
dziubdzius 26.12.2022 19:28
warzywka ? jedzonka? to jeszcze powinno byc 'papusiac' zamiast jesc, Izabelciu
angelika14 31.08.2011 21:38
super pomysł
ben-ka 27.08.2011 09:22
u mnie warzywa je się z barszczem bo drobno wszystko kroję,ale pomysł świetny!
Izabela/bella81 04.03.2011 08:20
coś dla mojego męża, bo on wyjada warzywa z barszczu:)
pacpaw 31.10.2010 09:47
super pomysł ! a ja zawsze wywalałem takie warzywa....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak