Sposób przygotowania

Warzywa, na których gotujemy barszcz można wykorzystać do smacznej i o pięknym kolorze sałatki. Buraczki, marchewki i pietruszkę z barszczu studzimy, kroimy na ładne kawałki, doprawiamy solą i pieprzem oraz oliwą i kwasem burakowym ( jest w moich przepisach) lub octem winnym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super pomysł ! a ja zawsze wywalałem takie warzywa....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś dla mojego męża, bo on wyjada warzywa z barszczu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    u mnie warzywa je się z barszczem bo drobno wszystko kroję,ale pomysł świetny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warzywka warto jeść a przede wszystkim nie wolno marnować jedzonka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !